dimarts, 27 de gener del 2009

L'auto volador

A tot arreu, ahir es parlava del cotxe volador. Així que us explicaré la història i us posaré les imatges, que segur que us agraden... ;-)

Resulta que hi havia un Skoda que anava a alta velocitat circulant per un poblet d'Alemanya. Anava tan depressa, que quan va passar pel damunt d'un turonet, aquest va fer de pista de llançament i el cotxe va fer un salt d'uns 30 metres de llargada i va aixecar-se a més de 10 metres d'alçada.

El problema va arribar quan el cotxe va trobar-se una església pel seu camí i s'hi va estampar, a més de 7 metres d'alçada!

Aquí teniu les imatges, que si més no, són espectaculars... :-)

3 comentaris:

Josep Mª ha dit...

Jo davant d’aquest fet em pregunto: On collons estava aquest Deu que tan estimen i segueixen fervorosament els alemanys, per protegir la seva casa i al seu fidel imprudent.
Un cop més m’ha vingut el cap aquell famós acudit del Eugeni :”........ que hay alguien más?” ,je,je,je!!!!
A mi m’assembla que la majoria d’habitants de Freistaat Bayem (Baviera), com diem a Catalunya un dels primers, per no dir el primer, països de pensament més obert del Mon- Mundial, “ encara porten molta llana al clatell”.
Una reflecció del Ateo practicant, Josep Mª

Anònim ha dit...

Quines fotos més espectaculars, deuria anar a gran velocitat per volar 10 metres. Que se'n volia anar al cel volant? o és va salvar de miracle? no sé
si es va fer gaire mal o es va matar, però ven segur que si es va salvar, la gent del poble diria que havia estat un miracle per anar a parar a la taulada de l'esglesia.

No té rés a veure, però en fa pensar en el poble de Sta. Liña a prop d'Avellanes, que fa molts anys hi va haver un terratèmol i només és va salvar l'Ermita i una dona a dins resant, també van dir que va ser un miracle.

Miracle o no, desitjo que no es fés rés i l'hi servis d'escarment.
Mª Rosa.

Natàlia ha dit...

Sí, el conductor es va salvar i diria que no va patir lesions greus...

O sigui que potser sí que creixerà la llegenda dels miracles divins...