dijous, 15 de gener del 2009

Problemes automàtics

A tot arreu les coses fallen... Us explico avui un parell d'experiències a Alemanyes... Temàtica: trens! :-)

- Segons sembla, ahir va fallar el sistema informàtic i ningú va poder comprar cap bitllet de tren ahir, durant la fallada (unes 16 hores): Cap màquina permetia vendre bitllets. Tampoc per internet es podien comprar.

- Per la tarda, el meu tren no va poder fer la ruta habitual. Per megafonia van dir-nos que anéssim a una altra estació i que allà estaria el tren. Vam arribar a l'estació i efectivament el tren estava allà. Quan tota la gent que volíem accedir al tren vam prémer el botó per obrir les portes, les portes es van bloquejar i el tren es va posar en marxa amb tota la gent a l'andana. Desesperada, la gent va començar a cridar i a donar cops al tren. Finalment, el tren es va aturar, les portes es van obrir i vam poder entrar.

Posteriorment, el conductor va posar en marxa la megafonia per demanar disculpes. Va dir que el sistema funciona automàticament i que no havia estat culpa seva... Es va disculpar!!!

L'automatització que a vegades és tan bona, d'altres és tan desesperant!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Són molts els elements eléctrics que hi ha dins un tren i una màquina de billets. Els automatismes són irracionals, quan falla el sistema infòrmàtic necessita de la persona.
Abans aquests problemes no existien, però amb les tecnologies modernes tot va de primera sinó s'espatlla, Ens hem d'adaptar als temps moderns i sinó tenir paciència a que s'ha solucioni l'ho
afectat.
Els automatismes tot són avantatges, però afecten molts llocs de treball.

Desitjo que s'hagi solucionat el
problema dels trens.
Mª Rosa.