dimecres, 21 de gener del 2009

Què passa si neva?

Ahir va començar novament a nevar i a hores d'ara encara neva... Està tot blanc i hi ha neu per tot arreu.


La foto que veieu està feta aquest matí a prop de l'oficina.

Per tot arreu està igual que a la foto... però la gent camina amb normalitat. Hi ha gent que patina i el primer que fa es mirar al darrera per comprovar si algú els ha vist: "Relliscar! Quina vergonya" - deuen pensar. Tot i que neva, la majoria de la gent va sense paraigües. Suposo que deuen pensar que la neu no mulla o que no és gaire útil el paraigües. No ho sé, hauré de preguntar-ho...

Els cotxes van més a poc a poc perquè no tots els carrers tenen sal i cal moderar la velocitat. Com que estan obligats a dur les rodes d'hivern, poden circular sobre la neu.

Els trens funcionen amb normalitat. I suposo que els avions, després del procés de descongelació, s'enlairen de la forma habitual.

És a dir, tot està blanc però el país funciona exactament igual que si fes sol, ja que estan adaptats a aquestes "condicions climatològiques adverses".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dons aquí aquests dies ha fet sol i l'home del temps a dit que aquesta setmana serà la setmana dels constipats, dons la temperatura puja i baixa, un dia estem a 15º i el altre a 10º.
Si nevés jo portaria paraigües, dons quan es desfà la neu quedes mullat. És bonic tot blanc, però molts dies així, deu cansar. Tot és qüestió d'acostumar-se, encara que el sol és mitja vida. Si tot funciona amb normalitat és ideal, però al aeroport de Barajas va nevar i tot va anar malament, va ser un caos.
Vés en compte i no rellisquis.
Mª Rosa.