diumenge, 14 de desembre del 2008

Què sona a la ràdio?

Seguint amb la línia musical d'ahir, m'agradaria posar-vos unes cançons que també sonen a tota hora i que crec, que a "casa" també sonen... És a dir, la música està totalment globalitzada!

La primera és la Pink, que s'ha separat del marit i va fer aquest tema tan energètic! Ella ha estat convidada a molts programes i està per Europa de "presentació del disc": Aquí el link a la cançó, que només es pot veure des del youtube:

Pink! - So What

També sona molt la Kate Perry, que el més curiós és que actualment té dues cançons que sonen habitualment!!!

Un és "hot 'n' cold", una crítica al xicot:



I l'altre tema és "I kissed a girl", experiments entre xicots i noies... Mmm... Sonen diferents i tot!



Si us pregunteu si sonen temes alemanys, la resposta és sí... El que passa és que no sé si van per quota mínima... Que podria ser... En aquest cas, un dels grups que més sona i més famós arran de la retirada del porter de la selecció alemanya... El grup ha guanyat recentment premis i crec que és dels més coneguts actualment: "ich + ich"

He de dir que aquest grup s'entén molt bé... El grup té cançons maques...



I ara que és Nadal, també ha tret nou disc la gent que porta anys i anys tocant a Alemanya. Jo crec que aquest home deu ser com el "nostre" Raphael o algun d'aquests que sembla que no passin els anys... (per cert, no és video, només és la cançó que sona ara amb una foto de l'home, anomenat Herbert Grönemeyer)



Nota per la Cristina: Si em llegeixes, espero que em donis la teva opinió musical! O que em diguis què sona allà on estàs... :-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí la ràdio, en el sentit musical sona més o menys com a Alemanya, les emissores RAC 105 i Catalunya Ràdio, són les que més cançons emetren.
I parlán de música, va morir fa pocs dies, el cantautor Joan Baptista Humet, i tots els cantants catalans i també Víctor Manuel i Ana Bélen entre altres, l`hi hi fan el dia 16 un concert-homenatge al Palau Sant Jordi.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Hola Natalia!

Lo que se escucha por la cadena que yo oigo son cosas como Camela, el Barrio y Kiko y Sara.

También soy un fan incondicional del Josep Mª, así que si canta algo, por favor, me lo traes a la comida del amigo invisible y lo escuchamos.

Un saludo, y hasta la semana que viene!

Tu amigo invisible