dimecres, 13 d’octubre del 2010

Preparts per rascar gel?

Les temperatures nocturnes cada vegada s'apropen més als 0ºC i les diürnes cada vegada tenen més problemes per aconseguir tenir dues xifres... Es pot dir, per tant, que l'hivern es va acostant. I amb l'hivern, s'acosta l'època de rascar els vidres del cotxe per treure el gel que s'hi pugui formar.

La gent del supermercat Aldi, que pensen en tot, ja han preparat el set complet per a deixar el vidre lliure de neu i de gel...

El set acostuma a ser semblant cada any...

- Un rascador de plàstic per treure el gel
- Un rascador doble: per una banda elimina el gel (i la neu dura) i per l'altra la neu pols, ja sigui de les sabates o del vidre.

Ara bé, aquest any, també han tret al mercat un fabulós rascador amb guant incorporat per tal que no es passi ni gota de fred! Quan he vist aquesta manyopla amb el rascador incorporat, he pensat que us l'havia de posar en el blog, per tal que ho veieu vosaltres mateixos.

Estic convençuda que si us ho hagués explicat de paraula, no m'haguéssiu cregut. Qui haurà tingut la idea d'ajuntar un guant i un estri com aquest? Per descomptat, algú a qui se li congelaven les mans traient el gel...

S'haurà de provar aquest invent a veure què tal! :-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot i que aquí no es massa comú que es gelin els vidres també passa de tant en tant i aquests estris han de ser d'allò més útils. Aquí a la meva zona el que més passa és que amb la humitat queda el cotxe ben xop.
Assumpció.

Anònim ha dit...

Em sembla molt bona idea lo del guant incorporat al rascador així no s'et gelarant les mans.
Serà qüestió de que ho provis.

Mª Rosa.

Jose Luis ha dit...

Falta un guante con café caliente incorporado.

:-)