diumenge, 24 d’octubre del 2010

Despertant amb la llum

No sé si recordareu que al mes de març vam comprar un despertador que es va il·luminant progressivament, simulant l'efecte que la sortida del sol té en les persones.

Utilitzàvem el despertador a diari i com que als pocs minuts d'estar encès, jo ja em despertava i el so dels ocells i el mar no ens agradava, vam decidir despertar-nos amb la llum, però aixecar-nos del llit amb un despertador convencional.

Cada dia teníem uns minuts per "acabar de despertar-nos" i ens llevàvem frescos i molt bé. Una sensació molt agradable.

El problema va venir el dia que es va fondre la bombeta del nostre despertador. Vam comprar-ne una de recanvi per a canviar-la, però l'electrònica que controla la bombeta es va veure afectada i no es va encendre.

Va ser en aquest moment quan ens vam adonar de la diferència entre llevar-se amb un despertador amb llum o amb un despertador convencional. Mica a mica, vam passar a llevar-nos més cansats i amb una sensació més desagradable.

Així que hem optat per comprar un nou despertador!

El nou despertador és d'una altra marca més coneguda, és un Philips HF3485. Una de les principals avantatges és que no utilitza una bombeta convencional, sinó una halògena que un mateix pot canviar sense problemes.

La gent de Philips han fet una enquesta en 477 voluntaris francesos i holandesos, i el 80% ha confirmat que llevar-se amb aquests despertadors és una manera més agradable de despertar-se.

A veure com ens anirà el nou despertador! :-)

He de dir que l'hem trobat a faltar moltíssim i que recomanem totalment utilitzar un d'aquests despertadors. És la millor manera de començar un bon dia amb el cos descansat i en un estat molt més natural i saludable. És la millor inversió que es pot fer per la vida diària...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, doncs la gent se sent més bé i amb més energia despertant-se amb llum com si fos la claror del dia, d'una forma nastural i no escoltant el tic-tac del rellotge i el soroll desagradable del despertador.

Mª Rosa.

Jose Luis ha dit...

Prefiero comprar un boleto de loteria, jeje.

Si toca, el despertador se va por la ventana.

:-)

Natàlia ha dit...

Jose Luis: Para el cuerpo es muy saludable dormir siempre el mismo número de horas. Eso se regula con un despertador, porque sino, somos unos perezosos y nos quedamos más tiempo en la cama (y luego estamos ese día destrozados).

Así que incluso tocando la lotería, el despertador se queda ahí haciendo su función de regular las horas de sueño! ;-)

Anònim ha dit...

Hola Natàlia. Ara que ja ha passat un temps, podries dir-nos com et va el nou despertador? Estic pensant seiosament comprar-me'n un, però he sentit que alguns models fallaven molt.
Gràcies i fins un altra!

Natàlia ha dit...

Continuo recomenant aquesta mena de despertadors. És una forma de despertar suau, que varia en funció de com de profund s'estigui dormint. Però, sempre, és una se´nsació de despertar natural.

El despertador té molt bona estabilitat (cosa que s'agraeix).

L'augment de llum és totalment gradual i no es nota res de res.

En comparació a l'altre despertador que teníem, aquest és més robust i n'estem molt contents. Tot va bé.

En principi, si la "bombilla" es fés malbé, la podríem canviar sense problemes -ja que aquesta és una de les aventatges d'aquest model-.

A més a més, té dues alarmes (una pels dies de cada dia i una altra per les "excepcions").

Sens dubte, és un despertador que recomano totalment.