dilluns, 25 d’octubre del 2010

Buscant la parella perfecta

Fa temps us vaig comentar que a principis d'any, tot són anuncis encaminats a trobar parella.

Pel que sembla, amb el ritme de vida actual, cada vegada resulta més complicat trobar una persona amb la que voler compartir la vida. I a més, sembla ser que les dones amb estudis, són les que posen el llistó més alt i busquen una persona perfecta... i això... existeix? Jo diria que trobar la parella perfecta no és una qüestió de sort, sinó d'olfacte. De saber quines són les qualitats que es busquen, reconèixer-les, valorar-les i... ignorar els defectes inclosos en el pack! Que ningú se m'ofengui: no conec cap persona sense defectes! :-P

A més a més, gràcies a Internet, cada vegada tenim més relacions virtuals i menys relacions reals. És per això que m'ha fet gràcia el següent anunci:

En realitat, no és un anunci, sinó un descompte de 100 euros en cas de fer-se soci del portal ElitePartner.

El portal, que diu que compta amb més de 2 milions d'usuaris, està especialitzat en "solters amb estudis i nivell". Entre els exemples que posen a la part superior dreta hi apareix una intèrpret, un advocat, una dissenyadora de moda i un arquitecte.

Em sorprenen aquesta mena de portals. No sé si dir que són "sectaris" o que realment van dirigits a les demandes d'un públic en concret, que no en té prou en trobar una parella, sinó que busca una persona que sigui intel·lectualment estimulant.

Sigui com sigui, cal reconèixer una cosa: Internet és una eina molt potent a l'hora de buscar parella. I la gent d'aquest portal ho han sabut aprofitar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els procediments per buscar parella han canviat i Internet s'ha convertit en un bon recurs, o sigui que qui no té parella és perquè no vol.
Però s'ha d'anar molt en compte amb qui et pots trobar ja que la persona del altre extrem pot no ser qui diu ser. També molts busquen cibernovios-as per tenir relacios esporàdiques.
Aquestes empreses s'han buscat un bon negoci.

Mª Rosa.