divendres, 12 de juny del 2009

WGT 2009: Vestuari de disseny

El Wave Gotik Treffen és com una passarel·la de moda. Hi ha gent que durant tot l'any es preparara els seus vestits amb cura i mimo per tal de poder-los lluir. I allà els fotògrafs fan l'agost fent fotos a totes les persones que porten un vestuari especial i ben cuidat.

Cal afegir que hi ha diversos estils, tot i que els més vistosos són els vestits medievals. També n'hi ha de més psicodèlics que em recorden a Star Trek o alguna sèrie d'aquest estil.

Aquí us poso les fotos que he pogut fer. Espero que us agradin!! :-)

A la foto veiem un estil personal amb roba feta per a l'ocasió. Dubto que aquest vestit es pugui comprar en una botiga. Combina la roba de tigressa amb la roba d'època.

Estil agressiu que dóna una imatge de guerrera...

No tinc clar si la persona de la foto és un home o una dona...

Aquest vestuari ja recorda més a l'estil "Star Trek" (mesclat amb tocs egipcis) que comentava anteriorment.

Aquí tenim un vestit d'estil medieval; clàssic i elegant.

I fins i tot trobem vestits de núvia! Em pregunto si el vestit era nou, prestat o... simplement somiat!

Fins i tot hi havia noies daurades! Suposo que el daurat dona impressió de riquesa i brilla moltíssim amb els rajos del sol.

Un altre vestit medieval. Aquesta vegada preparat a la zona de càmping. Vaig veure tot el procés i he de dir que la noia va canviar moltíssim amb la perruca i tot el maquillatge. Espectacular!

Pel centre de Leipzig es podien veure noies amb vestits tan espectaculars com els de la foto. Tothom parava a fer fotos, com si es tractés d'una exposició de moda! Fixeu-vos que el paraigües fa joc amb el vestit!

Aquesta és una foto que transmet elegància i cavallerositat. Vaig estar parlant amb aquests berlinesos de la imatge i vaig quedar impressionada per la forma com havien interioritzat una gentilesa que sense la roba potser no haguessin tingut.

El vestuari que porta la gent, és tot un espectacle que val la pena veure!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que són uns vestits molt elegants i espectaculars, suposao que els deuen vendre o sinó els confeccionaran durant tot l'any per poder-ho lluir també en la "WGT 2009".
Tot una pasare-la de vestits molt bonics, gotiks i d'època.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

fa pena

Anònim ha dit...

fa pena