
Gaspatxo
Ingredients (aproximadament un litre i mig):
- 750 gr de tomàquets ben madurs
- 1 pebrot vermell
- Opcional: 1 pebrot verd (jo no en tenia i no l'hi he posat)
- Mig cogombre
- 1 ceba mitjana o petita
- 1 gra d'all
- Una mica de pa blanc (a gust)
- Sal, oli d'oliva i vinagre (a gust)
- Aigua (a gust)
Procediment:
Posem el pa en remull.
Mentrestant, ratllem els ingredients en un recipient adequat.
Els ingredients els ratllo per dos motius: que no tinguin pell i que a l'hora de triturar-ho tot, sigui més fàcil i quedi més bé.
Afegim sal, oli i vinagre a gust
Ho triturem ben triturat.
L'experiència:
El gaspatxo és un plat que es faci com es faci, sempre queda deliciós, no hi ha equivocació possible.
El resultat:
Mireu quin color més maco que ha quedat... Mmm... deliciós!

Fàcil, nutritiu i deliciós. Si no sabeu què fer avui... gaspatxo!! ;-)
1 comentari:
A l'estiu un bon gaspatxo és el millor que hi ha. Jo fins i tot en faig al hivern i en comptes d'aigua i poso suc de tomàquet ja que al hivern els tomàquets no tenen gaire gust.
Quina sort que fa bon temps i calor i el millor de tot és que refresqui a la nit, aquí costa molt de dormir i això és el pitjor de l'estiu.
Mª Rosa.
Publica un comentari a l'entrada