dijous, 15 de juliol del 2010

2,1 Milions d'Euros... al pot!

Guanyar la loteria forma part d'aquells somnis col·lectius. I per tal de guanyar-la, només cal fer una cosa: jugar-hi.

Això és el que algú va fer el passat mes de gener, al poble de Kempten, al Sud de Baviera. I la butlleta agraciada va guanyar 2,1 Milions d'Euro!!! O sigui, un bon pessic. Com a alternativa, es podrien cobrar 7500 €/mes durant tota la vida... El cas és que van anar passant les setmanes i varis mitjans de comunicació van intentar buscar, sense fortuna, el guanyador del sorteig del gener.

Lamentablement, ningú va presentar la butlleta milionària, i el passat dimarts 12 de juliol, va exhaurir-se el termini, així que el premi ha tornat al pot del proper sorteig de la loteria.

Com pot haver passat una cosa així? Com pot haver algú guanyat i perdut alhora 2.1 milions d'Euros? Un pot pensar que potser la butlleta va anar a parar a la rentadora, es va perdre, etc. En canvi, els responsables de la loteria, creuen que el guanyador es va equivocar al comprovar el resultat.

Les butlletes de loteria són complicades a Alemanya! De fet, jo encara no tinc clar com funcionen... És clar que només ho he intentat una única vegada! ;-) Aquí, una mateixa butlleta pot incloure més d'un joc, els resultats dels quals se sap en dies diferents. En el cas de la butlleta guanyadora, hi havia quatre jocs (i només un d'ells va resultar premiat). Les autoritats creuen que el guanyador del premi, va comprovar només els números del joc estil "primitiva" i va tirar la butlleta. Pel que sembla, va guanyar el premi en els altres jocs...

Un dia, hauré de tornar a jugar a la loteria i després d'estudiar com funciona, us ho explicaré al blog! Així entendreu que el pobre afortunat, segurament va patir un despiste.

És una notícia que no deixa de ser curiosa... Què diria el propietari de la butlleta, si sabés el que ha deixat escapar? Jo no sé pas què faria, si de cop i volta guanyés tants diners... i tirés la butlleta a la brossa... Me n'arribaria a adonar?

Per si us interessa un link a la notícia, us deixo aquests dos links (en alemany):
Buscant el guanyador
El guanyador no ha aparegut

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Val més que la persona que no va reclamar el premi no s'hagi assabentat de que li va tocar, sinó n'hi ha per agafar un infart.
És molt fàcil perdre un billet de loteria i més si ets una persona despistada, doncs s'ha d'anar molt en compte.

Mª Rosa.

Jose Luis ha dit...

Yo me volvería loco si me pasara algo así, en serio.

:-)