dimecres, 12 d’octubre del 2011

On està el cotxe?

Hi ha històries que semblen més pròpies d'un llibre de ficció que de la realitat. La història que us explicaré a continuació n'és una bona mostra.

Ens traslladem a aquest dilluns passat, en un poble de les rodalies on visc, on una noia de 21 anys va aparcar el seu cotxe al carrer. La mala sort va voler que aparqués el cotxe on habitualment un home de 72 anys hi aparca un remolc.

L'home, indignat al veure que el seu aparcament preferit estava ocupat i convençut que aquell li corresponia únicament a ell, va anar a buscar un toro (una d'aquelles màquines que s'utilitzen per transportar palets) i va traslladar el cotxe de la noia a una zona on l'aparcament està prohibit, segurament pensant que li estava donant un bon escarment. (Recordem que la noia havia aparcat correctament!)

Hores més tard, quan la noia va anar a buscar el cotxe, se'l va trobar en el "nou" estacionament. La seva cara va ser de gran sorpresa i va trucar a la policia.

Ara l'home està acusat pels danys materials ocasionats al cotxe de la noia així com per extorsió.

Com veieu, de gent tarada, n'hi ha per tot el món! A qui se li acut moure un cotxe amb un toro? Segurament el tub d'escapament i la xapa del cotxe deuen haver quedat malmeses. Jo, estic ben sorpresa...

1 comentari:

Anònim ha dit...

És increïble el que expliques!!!
Mira que hi ha gent ben sonada pel mon, que fins i tot es pensant que el carrer és d'ells.
Jo també he quedat ben sorpresa.

Mª Rosa.