dimecres, 16 de juny del 2010

Primer partit d'Espanya

Avui ha estat el primer partit que Espanya ha jugat en el mundial de Sud-Àfrica. A Alemanya, ja fa dies que diuen que l'actual campió d'Europa és el gran favorit per guanyar el mundial.

I abans de començar el partit, han mostrat com els aficionats espanyols ja senten la copa entre les mans...

De fet, els comentaries alemanys han quedat encantats amb el partit, el qual consideren que ha estat el primer partit de qualitat d'aquest mundial... De totes formes, la sort no ha acompanyat al conjunt espanyol, que ha perdut 1-0.

He de dir, que estant a l'estranger, un mundial així, el visc de forma diferent. Tot està ple de banderes i fins i tot a mi m'agrada donar el meu suport a "la roja"... És quelcom que em sorprèn moltíssim. I de fet, ho trobo una sensació agradable, que t'apropa a la teva gent...

Seguiré els partits de la selecció espanyola.

Ah! A Alemanya, el divendres és "diada senyalada" (perquè juga la selecció alemanya) i en moltes empreses instal.laran pantalles i televisors per tal que els seus treballadors puguin seguir el partit en directe... curiós...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desitjo que gaudeixis força seguin els partits de la selecció espanyola i és lògic que així et sentis més a prop de la teva gent.

Mª Rosa.

JR. ha dit...

Bé... personalment crec que és força immoral animar "la roja" mentre la Federació espanyola no permet a la selecció catalana presentar-se enlloc.

En fi, som un país colonitzat, res de nou...