tag:blogger.com,1999:blog-62088483832805701.post5341254914920763091..comments2023-05-01T11:25:16.374+02:00Comments on El blog de la Natàlia: Plat típicNatàliahttp://www.blogger.com/profile/03968611872969853204noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-62088483832805701.post-8477273198041352452009-10-24T19:48:44.793+02:002009-10-24T19:48:44.793+02:00És ràpid de fer si el compres que només l'hagi...És ràpid de fer si el compres que només l'hagis d'escalfar. Sino, necessita estar 2 hores al forn... I per fer-lo tot des del principi, ja no ho sé.Natàliahttps://www.blogger.com/profile/03968611872969853204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-62088483832805701.post-40359537598122906962009-10-24T19:38:44.080+02:002009-10-24T19:38:44.080+02:00Sembla com un pastis de carn i fa molt bona pinta,...Sembla com un pastis de carn i fa molt bona pinta, si és un menjar ràpid de fer encara millor.<br /><br />Mª Rosa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-62088483832805701.post-57020556497729405792009-10-24T11:06:55.162+02:002009-10-24T11:06:55.162+02:00Com que no sóc experta en Leberkasse, no entenc el...Com que no sóc experta en Leberkasse, no entenc el perquè de la fal.lera dels alemans. A mí senzillament em sembla com si estigués menjant les famoses salsitxes de frankfurt.<br />Però està bó i més si s'acompanya amb l'amanida de Kartoffel, (patates) que està molt bona. <br />Assumpció.Anonymousnoreply@blogger.com