dissabte, 26 de març del 2011

Quants dies fa que ...?

Habitualment, hem d'anar repetint tasques de forma rutinària. Per exemple, regar les plantes. Us ha passat mai que no sabeu quants dies fa que heu regat les plantes? A mi si... I per poder controlar això, hem comprat un petit "rellotge" que calcula quants dies fa que l'hem resetejat. És a dir, reguem les plantes, posem el rellotge a zero i al cap d'uns dies podem saber si les plantes volen aigua o no...

I és que, hi ha hagut plantes que s'han mort per falta d'aigua. Ara, amb el rellotget podrem controlar millor quan hem de tornar a regar les plantes.

Us ensenyo quina pinta té l'invent, que porta un imant o una ventosa, per poder-lo enganxar a tot arreu.

Es pot utilitzar per saber quants dies fa que hem obert la llet, o un pot de crema, o el que vulguem: salses, ous, cafè, règims, lents de contacte, filtre de l'aigua, exercici, etc.

Per fer una mica de publicitat i donar idees de les coses que es poden controlar amb aquest invent, us deixo la seva pàgina web: www.howmanydaysago.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sempre hi haurà algú amb la capacitat d'inventar.
El que ens mostres és un invent que serveix per controlar infinitats de coses. Doncs està molt bé ja que tenim masses coses al cap per recordar-nos de tot.

Mª Rosa.