dilluns, 30 d’agost del 2010

La Ruta Romàntica

Baviera és el principal destí turístic d'Alemanya. Una de les raons de pes és la Ruta Romàntica, que està formada pels pobles i ciutats que es troben al llarg d'uns 350 km seguint el curs d'alguns rius.

La Ruta és una meravella arquitectònica que val la pena de veure. El trajecte es pot fer en cotxe, en bici o com més es desitgi. Com que és una ruta llarga, es necessiten però uns quants dies per veure tot el que s'ha de veure.

Els japonesos no són només admiradors de Gaudí, sinó que els agrada molt tot el que es pot contemplar en aquesta ruta. Per això, el cartell que anuncia el camí, està traduït al japonès (suposo).

Al final de la ruta es troba el famós castell de Neuschwanstein, el lloc més fotografiat de tot Europa.

Durant els propers dies, us posaré fotos d'alguns dels pobles que he visitat durant aquest estiu. He d'avisar-vos: alguns llocs són molt i molt bonics! ;-)

Si us agrada tot allò que us recordi a l'època medieval, aquest és sens dubte el vostre destí turístic! Cada poble té un encant especial i encara ens queden llocs per veure, que les vacances són massa curtes i les meravelles a visitar són molt nombroses! :-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'estranya que aquest castell sigui el més fotografiat de tot Europa i que a els japonesos els hi agradi tant, doncs és una passada!, m'encanta, llocs així val la pena visitar-los.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Si algú té la oportunitat de fer part de la Ruta Romàntica de ben segur que quedarà encantat i esperarà poder tornar-hi i poder continuar visitant la gran quantitat de pobles i ciutats que hi ha. Val la pena!!.
Assumpció.