dissabte, 7 d’agost del 2010

El tren cap a Wacken

Aquest cap de setmana la ciutat de Wacken, al nord d'Alemanya, està plena de melenuts que van allà a gaudir de l'ambient i del heavy metal. És el W:O:A (Wacken Open Air). I és que ja fa més de 20 anys que Wacken és famosa gràcies al festival de música metalera, que anualment reuneix a milers de fans d'aquest estil musical. Aquest any se'n calculen més de 75.000!

Per la gent que vol començar a fruir del festival abans de que comenci, existeix la possibilitat d'agafar un tren que va des Stuttgart cap a Wacken...

Abans de posar el tren en marxa, el carreguen amb milers de litres de cervesa i uns quants milers de Kg de patates fregides, cacauets, blat de moro, xiclets i tota mena de llaminadures comestibles.

El tren està convertit en una espècie de discoteca mòbil que va preparant a la gent per a l'ambient que trobaran al festival. Cada vegada que paren a una nova ciutat, puja gent al tren i l'ambient es caldeja...

El trajecte dura en total 11 hores de diversió i bon rotllo. Però, en tots els casos en els que hi ha molta gent junta i alcohol pel mig, cal vigilar que tot funcioni bé. Així que els organitzadors d'aquest tren tan especial, també s'encarreguen de garantir la seguretat dels viatgers.

El viatge en tren també és una ocasió excel·lent per demostrar les habilitats personals de cadascú i provar d'utilitzar-les com a tècnica per a lligar. Aquesta tècnica es pot veure aplicada a la imatge que es mostra a continuació....

El tren del Wacken és una excel·lent oportunitat per anar al festival tranquil·lament allargant la festa al màxim.

Em dóna bon rotllo que existeixi un tren així! Jejeje! :-)

3 comentaris:

JoseMontero ha dit...

Wacken !!!!! Louder than hell !!! Vaig estar fa 9 anys i encara que m'enrecordo, va ser inoblidable viatjar desde Vilassar de Mar cap allà, anavem 9 en una furgo i vam trigar 21 hores en arrivar.
Enjoy !

Natàlia ha dit...

Jose: Ja crec que el Wacken és una experiència d'aquelles que es recorden tota la vida... :-)

Gràcies per compartir els teus records!

Anònim ha dit...

M'imagino que deu ser super divertit aquest tren tant discotequer, però jo, no hi aniria mai a un concert amb tanta concentració de gent. Cal recordar l'allau humana que va provocar dinou morts en el festival de "Love parade de Duísburg", però a la gent jova tot li està bé.

Mª Rosa.