dimarts, 31 d’agost del 2010

Donauwörth

Aquest any, hem fet un tros de la Ruta Romàntica començant per la ciutat de Donauwörth, que com el seu nom indica, es troba a la vora del riu Danubi (en alemany: Donau).

La ciutat és petitona i cuquetona. Pel meu gust, però, hi ha massa cotxes que la desllueixen. Si no fos pels cotxes, seria una ciutat preciosa! Tot i això, és relativament senzill fer fotos boniques.

Qualsevol poble ha de tenir un rellotge que es pugui veure des de tot arreu. I Donauwörth no és cap excepció i té un bonic rellotge

Seguint passejant pel poble, es troba l'església de la creu sanadora (he traduït el nom a la meva manera de l'alemany: "Heilig-Kreuz Kirche"). Allà al mig del carrer es troba una estàtua en homenatge a l'Oncle Ludwig.

De fet, vist des del darrera, aquesta església és espectacular. Jo diria que allà hi ha un hospital o algun edifici similar, però no ho puc assegurar.

Al bell mig del poble, totes les cases són de mida similar i amb les teulades acabades en punxa, oferint un aspecte harmoniós. A la imatge posterior, al final del carrer, es pot veure l'edifici més alt del municipi. Si compteu els pisos, en té quasi set!

Com us he comentat abans, la única cosa negativa que li trobo al poble és que hi ha massa cotxes per tot arreu. Però si no us importa compartir les vostres instantànies amb els cotxes, aquesta és una ciutat ben cuca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquestes fotos són precioses.
És un poble molt bonic, deu ser una meravella poder passejar per els seus carrers.

Mª Rosa.