Hem descobert fa poc que podem adobar-nos la carn nosaltres mateixos i que queda boníssim! Així que vull compartir amb vosaltres una senzilla recepta per adobar la carn, abans de coure-la. He de dir, que en realitat, poso la recepta al blog, per no oblidar-la, ja que a nosaltres ens agrada molt el resultat! ;-)
Adob per a la carn
Ingredients:
- 1 ceba petita o mitjana
- 3 o 4 grans d'all
- mostassa
- vinagre balsàmic de mòdena
- suc de llimona (opcional)
- oli d'oliva
- alfàbrega
- sal i pebre
- una mica d'aigua
Procediment:
La ceba i l'all es tallen a trossets ben petits.
Es van afegint els altres ingredients a ull.
Es cobreix amb aquest preparat la carn que vulguem adobar i ho deixem reposar un mínim d'una hora.

L'experiència:
Aquest adob el fem a ull, però la carn queda deliciosa! Val la pena adobar la carn a casa, amb aliments naturals, enlloc de comprar productes preparats que no se sap ni què porten... És una manera saludable i gustosa de preparar la carn!
1 comentari:
Segur que la carn queda boníssima, fer l'adob natural és el millor, tindrem que provar-ho.
Mª Rosa.
Publica un comentari a l'entrada