diumenge, 18 de juliol del 2010

Pobres plantes!

No sé si recordareu que al principi de la primavera vaig plantar unes llavors amb la il·lusió de tenir unes boniques flors durant els mesos d'estiu. Les flors havien de fer acte de presència al juny, però degut al mal temps - va estar plovent i fent fred tota la primavera - les plantes es van endarrerir.

Finalment, la setmana passada van aparèixer les primeres flors!

La foto està feta el passat dimarts 13 de juliol. Per fi sortien les flors! Es veia que tenien tendència a buscar la llum, però cada dia s'obrien noves poncelles i jo estava molt contenta.

L'alegria però, va durar poc! :-(

Les darreres setmanes, havíem tingut temperatures molt elevades: de més de 35º. No plovia, feia un sol radiant... Era talment com estar a la península ibèrica. I... sabeu què va passar? Doncs que divendres es va posar a pedregar!!

Les pobres plantes, que florien tan cofoies, van quedar força malmeses...

Jo vaig entristir-me quan vaig veure l'estat en el que havien quedat les pobrissones. Us poso el detall d'una de les flors, que va morir aixafada contra el terra.

Em queda l'esperança que el temps millori i que la planta es pugui refer d'aquesta pedregada. Potser no tornarà a aixecar el cap, però confio en que surtin noves flors, que donin vida i color als meus testos...

2 comentaris:

Jose Luis ha dit...

Nosotros en casa teníamos unos geranios que, cada vez que nos íbamos de vacaciones, se secaban, porque nadie los regaba.

Pero al volver, a pesar de estar (aparentemente) secos, si los regábamos, volvían a reverdecer, y volvian a vivir.

Igual a tus plantas les pasa lo mismo, y no se mueren.

Ojalá !!!
:-)

Anònim ha dit...

La planta es tornarà a rafer, ja ho veuras, les pedregades fan malbé les flors, però si la planta no es mora torna a florir.

Mª Rosa.