divendres, 9 de juliol del 2010

L'espectacle del futbol

Viure el mundial de futbol a Alemanya, és una de les coses més maques que he vist fins ara.

La gent posa banderes a tot arreu, s'ajunten per veure els partits, ho comenten, fan la punyeta als rivals i... quan els rivals guanyen, feliciten a tothom que en pugui ser un seguidor.

Això és precisament el que em va passar ahir! Ahir vaig quedar altament sorpresa, al veure com els alemanys s'han pres la derrota amb tanta esportivitat i tant els que m'havien estat passant per la cara els 4-0, com gent que no m'havia comentat res referent al partit, van dir-me que havia guanyat el millor, que enhorabona, que ara a guanyar el mundial, etc, etc. Vaig quedar totalment sorpresa.

Això sí que no m'ho esperava pas! Aquesta mena de felicitacions massives, és quelcom que no he viscut mai, ni per l'aniversari, com aquell que diu! :-O

He de dir, doncs, que viure el mundial de futbol a Alemanya és una experiència per recordar.

Per recordar són també els múltiples programes televisius inspirats en el futbol. Per sort, els alemanys encara poden lluitar per la tercera plaça...

3 comentaris:

Josep Mª ha dit...

Avui he penjat del balcó de casa meva l’Estelada amb crespó negre per tres motius principals:
- Avui surt publicada la sentencia del tribunal constitucional de España on retallen part de les minses llibertats que te la meva Nació ,Catalunya!!!.
- El país que no deixa que el meu sigui una Nació Lliura i reconeguda, ni que pugui tenir Seleccions esportives pròpies pot arriba a guanyar un Mundial, que de Mundial no te res ja que a més de Catalunya encara hi ha altres nacions sotmeses a altres estats que no els han deixat participar.
- Per reflectir la meva tristó en veure com mols nacionalistes catalans s’obliden tan ràpidament de la seva identitat, esclatant d’alegria amb les victòries de la Selecció que representa el país que subjuga la identitat del meu. L’excusa en que s’emparen per tal fet es dir que 7 ó 8 jugadors del titulars son habitants de Catalunya i jugadors del Barça, o sigui que si demà estiren per un balco per España ells també si tiraran perquè es clar son del Barça. Així ens anat al llarg de la nostra historia.
Visca Catalunya Lliura!!!

Natàlia ha dit...

Josep Mª: Entenc la teva posició, però des de fora, tot es viu una mica diferent.

Conec gent que aquí ha gaudit del futbol de la selecció espanyola i alhora cridava "Visca Catalunya lliure"

Aquí res és viu de la mateixa manera que allà.

Anònim ha dit...

Veure la gent tant contenta és molt bonic i saber perdre encara més. M'alegra que hagis viscut un Mundial de fútbol tant fantàstic, és una gran experiència gaudir d'una festa així.
Doncs "Visca Alemanya" que també ha quedat en un molt bon lloc.

Mª Rosa.