diumenge, 11 de juliol del 2010

Catalunya a la tele...

Ahir a les notícies de la televisió alemanya, es fan fer ressò de la multitudinària manifestació a Barcelona en rebuig de la sentència del Tribunal Constitucional, en la que després de més de quatre anys de deliberacions, han decidit que el poble català no té dret a decidir quasi res.

No sé si això servirà per tal que els alemanys, mica a mica, comencin a entendre el problema de "germanor" que tenen Catalunya i Espanya des de fa ja masses anys...

En fi... Jo el que vull és poder viure en pau, tranquil·litat i harmonia... Ara mateix, només hi ha crispació. Gràcies polítics per alimentar l'odi entre germans...

Potser tot això no servirà de res, i cada vegada que a Alemanya em pregunten d'on sóc, al seu cap només vindran els dos miserables tòpics que associen a tota la gent criada a Espanya: Migdiada (en castellà: "siesta") i ganduleria... Una veritable llàstima!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els tòpics sempre són dolents perquè no s'analitzen les coses tal i com son. A veure si algun dia els estrangers aprenen a valorar les coses tenint en compte tota la informació que tenen respecte a nosaltres.
Aquesta manifestació va estar molt bé per donar un cop d'atenció a polítics i a la resta del mon; per dir que nosaltres existim i que no som dels dels "toros, panderetes..."
La incultura és molt gran.
I encara que sen's alteri la nostra tranquil.litat, mai hem de deixar de lluitar pels nostres ideals.
Assumpció.

Anònim ha dit...

És una llàstima que els estrangers quan senten a dir que ets d'Espanya pensin que nosaltres només ens agrada la migdiada, els toros etc.etc.

Tots volem viure en pau i retallar l'Estatut encara separa més Catalunya d'Espanya.
En que pensen els polítics?.
Crec que en fer la guitza.

Mª Rosa.

Jose Luis ha dit...

Sobre la sentencia, me encanta eso de "somos una nación, sin valor jurídico".

O somos una nación o no la somos.

Yo no soy independentista (ni tampoco nacionalista), pero las cosas claras siempre, desde mi punto de vista.

:-)