dijous, 27 de maig del 2010

Prevenint les butllofes?

Com que a l'hivern sempre porto les mateixes sabates, quan arriba el bon temps, tinc problemes amb el calçat: em fan butllofes.

L'altre dia, en una drogueria vaig veure un producte que vaig pensar que seria la solució ideal per portar qualsevol sabata, sense haver de pensar on fa mal i on cal posar una tirita per prevenir l'aparició d'una preciosa i dolorosa butllofa...

El resultat és que vaig quedar totalment desencantada i desil·lusionada. Crec que vaig utilitzar el producte tal com es recomana. Tot i així, en poca estona, vaig notar com la fricció augmentava i el dolor progressivament apareixia. Efectivament, una bonica butllofa havia aparegut just a la zona on havia aplicat el suposat meravellós producte!

El producte té un preu relativament car (4 €) i a més a més, es gasta força de pressa i no serveix de gaire.

Així que la propera vegada, tornaré al meu mètode tradicional de posar tirites cada vegada que utilitzi sabates d'aquelles que volen un temps d'adaptació...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta marca és molt bona, però a vegades les coses més sezilles com una "tirita" normal i corrent és el millor.
Quan et compris unes sabates noves ves-hi a la tarda, doncs els peus estan més inflats, si els compres al matí els peus estan descansats i hi ha el risc de que siguin massa ajustats.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Clar que les "tiritas" són un ana mica rotllo, però quan una cosa et va bé, millor no canviar...
És el que té el canvi de sabates i l'estiu i les persones amb peus senssibles.
Assumpció.