dissabte, 10 d’abril del 2010

Tortas de aceite - Inés Rosales

Fa poc vaig tenir el meu primer desig gastronòmic...

Resulta que navegant per Internet, vaig anar a parar a una fotografia de les famoses i delicioses "Tortas de Aceite - Inés Rosales". Em van venir de gust, ja que feia anys que no en provava ni una.

Les vaig començar a buscar per Alemanya... Les vaig buscar per molts llocs: A grans supermercats on acostumen a tenir de tot, a supermercats on venen aliments d'altres països, a botigues especials per als gourmets amb productes "exòtics", ... res! No vaig tenir sort! No les vaig trobar.

Així que vaig optar pel sistema clàssic: L'estimada mare. Li vaig fer arribar el meu motiu de desig i ella, demostrant per què aspira a ser declarada la millor mare del món, me les va enviar en poc menys d'una setmana!

Ai! Aquestes tortites estan delicioses!!!

Com que la meva mare és un sol, no em va enviar un paquet, sinó que en va enviar dos!!! Aquests dies, quan menjo una tortita, em sento realment feliç!!!

I penso que es tracta del primer producte gastronòmic que he trobat a faltar de debò. Curiós que sigui un dolç! Suposo que potser les podria trobar a Munich en botigues especialitzades en menjar espanyol. Però en aquest cas, hauria d'anar a una d'aquestes botigues expressament i em fa por: potser m'entrarien més desitjos i sortiria de la botiga ben carregada de delicioses porqueries, que no només augmenten el benestar general, sinó que fan pujar el marcador de la bàscula! ;-)

4 comentaris:

Mika ha dit...

Hallo :)
Also die kannst du wohl auch bestellen:

http://www.gourmondo.de/g/pages/productPage.jsf?productid=1001336701/Ines-Rosales-Tortas-de-Aceite-Orange-Ines-Rosales-180g-Kunststoff

Anònim ha dit...

No hi ha rés millor que una mara!!! i la teva com bé dius és un sol.
Gaudeix de les "tortas de aceite" i no et preocupis per la bàscula que un cop de tant en tant no passa rés.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Si alguna vegada entres en una d'aquestes botigues espanyoles que dius que et fan tanta por, potser t'agradarà i tot, i al cap i a la fí, donar-te algun caprici de tant en tant tampoc està gens malament.
i no pateixis per la bàscula que tu ja et cuides normalment.
Assumpció.

Mika ha dit...

DAAAANKEEEEEEEEEEEEEEE :) :) :) :)