diumenge, 25 d’abril del 2010

Deutsches Museum

Sembla que darrerament quan s'acosta el cap de setmana, el temps empitjora de forma dràstica i la pluja amenaça constantment. (He de dir però, que aquest cap de setmana fa un temps fantàstic!)

És per aquest motiu que he trobat l'ocasió ideal per visitar el Deutsches Museum, situat al cor de Munich. És molt semblant a l'antic Museu de la Ciència de Barcelona.

Jo m'ho vaig passar pipa, ja que vaig estar remenant tots els experiments que hi havia allà.

Al finalitzar la jornada, estava rebentada. Vaig tenir la sensació que havia vist la major part de les exposicions disponibles. Lamentablement, quan vaig repassar el que havia vist, vaig comprovar que només havia visitat la meitat del museu!! Així doncs, quan torni a fer mal temps, tindré una nova oportunitat per acabar la meva visita... jejejeje...

En el museu està permès fer fotografies per a ús personal:

Lamentablement, a la pàgina web posa que no està permès publicar aquestes fotografies per Internet.

Així que si voleu veure què hi ha en el Museu, us recomano visitar-lo. És un lloc entretingut, especialment pels amics de la ciència!! :-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo quan vaig anar al Museu de la Ciència a Barcelona també m'ho vaig passar molt bé, o sigui que val la pena veure'l tot, ja que a més de fomentar el coneixement científic es pot fer d'una manera divertida i participativa.

Mª Rosa.

telobis ha dit...

Por fin!!
Llevo meses siguiendo tu blogg y siempre pensaba ¿que raro que no vaya al Deutsches Museum?.
Yo lo conocí en el año 1975. Volví a los seis años con mi hijo de 5. Estuvimos todo el día, comimos dentro y cuando salíamos a la hora de cerrar mi hijo quería seguir. Hace ya 15 años que no he vuelto por Munich y estoy seguro de retornar sólo por tirarme dos días en su interior.
Y felicidades por tu trabajo.

Natàlia ha dit...

Telobis: He necesitado muchos meses para encontrar el momento adecuado... jejeje... Lo cierto es que es un sitio que siempre me ha atraído, y al que volveré a visitar las exposiciones que me faltan! :-)