És ben sabut, que les espècies serveixen millorar el sabor dels plats.
Una de les coses que em sorprèn dels mercats alemanys, és la facilitat per trobar espècies ben fresques, tant que encara estan al test! Evidentment, si la planta es "mima", pot mantenir-se fresca una bona temporada! :-)
Les més fàcils de trobar són l'alfàbrega i el julivert. També se'n poden trobar d'altres com la majorana, l'orenga, la menta, el cibulet, etc.
A mi personalment, m'encanta poder cuinar amb espècies fresques; els plats queden molt més gustosos i bons!
dimecres, 3 de febrer del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Aquí el més habitual és trobar les espècies en estat sec. Però al Garden Center n'hi han amb test i pots trobar la menta, el fonoll el julivert, el romaní i la farigola.
I per suposat, les espècies fresques donen més bon gust al menjar!.
Mª Rosa.
Però... al Garden Center són aptes per menjar? O són pel jardí?
Ho dic perquè si són per menjar, no poden tenir cap mena d'abono o estar fumigades...
És a dir, les plantes estaven al costat de les verdures, no pas al costat de les plantes decoratives.
Les tenen separades de les altres plantes, no sé quina classe d'abono i posen, però la gent les compra per plantar-les al jardi i menjar-les.
No sé si als altres Gardens en tenen.
Mª Rosa.
Publica un comentari a l'entrada