diumenge, 31 de gener del 2010

Wohnen nach Wunsch

Avui us parlaré d'un altre programa de la televisió alemanya. En aquest cas "Wohnen nach Wunsch", que traduït al català seria "Viure segons el desig".

La forma de funcionar del programa és molt senzilla:

Algú viu en una casa que està feta una porqueria i un bon amic demana ajuda al programa per renovar-li la vivenda. L'equip del programa envia els seus habitants a un hotel i durant quatre dies es dediquen a arreglar la casa.

Els amics de les persones afectades han de col·laborar activament en la reconstrucció de l'habitatge.

Sempre estan acompanyats de la supervisió d'un decorador professional. A més a més, per a les tasques més complicades i per poder acabar la feina a temps, l'equip del programa proporciona treballadors externs que treballen per arreglar la vivenda.

Una vegada la feina s'ha acabat, la presentadora del programa va a buscar als habitants de la casa i els ensenya les habitacions una per una. En aquest moment, una música celestial sona de fons, alhora que es veuen llàgrimes, abraçades i cares de felicitat.

Crec que aquest format de programa existeix en molts canals de televisió arreu del món. Em sembla una bona forma d'arreglar la vivenda, tot i que diria que un requisit per a que ho facin, és que la vivenda estigui feta una autèntica desgràcia.

Es tracta doncs, d'un programa per veure com arreglen la vivenda dels altres, agafar una mica enveja i potser aprofitar algunes de les idees per decorar la nostra vivenda! ;-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest programa també el van fer aquí.
Al canal "cuatro" i a "Antena3", el primer es deia "Reforma sorpresa" i el segon "Esta casa era una ruina".
Com va tenir molt d'exit el d'Antena 3, ara anuncien que el tornaran a fer.

Mª Rosa.

Eulàlia ha dit...

ei anava a comentar el mateix que la Mª Rosa.
Així que res..

Natàlia ha dit...

Pel que dieu, els programes són exactament els mateixos a un lloc i l'altre.

Gràcies per mantenir-me al dia! ;-)