diumenge, 17 de gener del 2010

Mein Mann, sein Hobby und ich

Ja va sent hora que us comenci a parlar de la televisió alemanya! ;-)

Com que hi ha molts programes que em semblen surrealistes, o com a mínim curiosos, us els aniré presentant mica a mica...

Avui us parlaré de "Mein Mann, sein Hobby und ich", que traduït al català vol dir: "El meu home, el seu hobby i jo". Tal com podeu deduir pel nom del programa, un home explica el seu hobby i la seva dona explica com conviu amb l'afició del seu marit.

A la foto, podem veure com un home mostra les rodes del seu aparell, amb el qual pot aconseguir velocitats de 112 km/h!

El format del programa és entretingut. Evidentment, no és cap programa d'interès intel·lectual, sinó que és com estar parlant amb un amic que t'explica quin és el seu hobby durant el temps lliure.

Com podeu suposar, hi ha gent que té aficions molt rares. Per exemple, ahir va sortir a la tele un home de 45 anys, que durant el seu temps lliure, construeix una maqueta d'un tanc de mida real! Per fer-ho, ha hagut de llogar un local per 5.000 euros/mes. La veritat és que era espectacular. El presentador li va preguntar que perquè construïa un tanc d'aquella mida... L'home s'ha emocionat donant explicacions. Suposo que tothom li deu preguntar que perquè construeix un tanc tan gran. Jo, sincerament, encara no ho entenc.

Suposo que l'èxit d'aquest programa es deu a que a Alemanya quasi tothom té hobbies. Intenten que els seus hobbies els proporcionin un entreteniment durador i habitualment, són aficions molt variades. Potser és una manera de passar de forma agradable tots aquells dies que plou i fa mal temps. També hi ha hobbies que quan realment es gaudeixen, és quan fa bon temps. Hi ha gustos per a tothom! :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cadascú té els seus hobbies, hi ha molta gent amb aficions concretes, fins i tot rares, si la dona els comparteix amb el seu marit encara millor. Com aquest programe de la televisió que anomenes, que té de ser força entretingut.

Mª Rosa.