dijous, 28 de gener del 2010

Com neva!!! :-O

Des de que estic aquí a Alemanya, mai havia vist nevar com avui... Per la tele ens diuen que és el Jennifer, que ve amb ganes de deixar neu...

De moment, tot està completament blanc, arribant a la porta de la terrassa, lloc on abans no havia vist neu anteriorment.

La màquina llevaneus ha passat fa una estona, però hi ha neu com si no hagués arribat a passar... I jo he de sortir. Espero arribar a destinació sense problemes!!! De moment, sé que tant el transport ferroviari com el de carretera, tenen petits problemes, que confio que no es solucionin durant el dia.

Us poso una foto actual de la nevada actual, amb la meva estació meteorològica de fons.

Les previsions meteorològiques diuen que el Jennifer estarà actiu uns quants dies més. Aquí us deixo les prediccions pels propers 12 dies... Com que és una predicció a llarg termini, pot ser que hi hagi variacions...

Ara mateix tenim:

- Temperatura: -2,1 ºC
- Vent: 2,2 km/h (crec que ha de ser més, perquè l'aparell està massa protegit)
- Sensació tèrmica: -4 ºC
- Estat: Neva amb intensitat

Espero poder dur a terme amb normalitat els plans pel dia d'avui... :-S

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina nevada!!!.
Paciència i que aquest tal Jenifer passi corrents i que si neva que ho faci amb moderació, segons les previsions meteorològiques que ens ensenyes, sembla que a partir del dia 5 i que encara que el fred sigui viu deixerà de nevar.
Si aquí fes aquest temps no podriem ni treura el nas per la porta de casa, però tú que ja estaràs acostumada a la neu, potser podras dur a terme el que hagis de fer avui.
VES EN COMPTE!!! abrigat bé, no et refredis i precaució en no relliscar, que la neu pot ser molt perillosa.

Mª Rosa.