dissabte, 2 de gener del 2010

Apagada analògica?

El primer dia de l'any és sempre un dia per recuperar-se de la nit anterior. És un dia que passa sense fer res especialment útil.

Doncs bé, nosaltres vam tenir la tele encesa tota la tarda. No hi havia gaires canals i la qualitat de la imatge no era gaire bona. El so tampoc era per tirar coets. A la foto es pot distingir una dona en una pel·lícula al canal ProSieben...

I van anar passant hores i hores...

De cop i volta, un dubte em va passar pel cap: "1 de gener d'un any nou... I si han apagat la televisió analògica?"... Durant uns moments, vaig sentir que no tornaria a veure la tele en una bona temporada, fins que no comprem un descodificador...

Però gràcies a Internet, vaig llegir que a dia d'avui, l'apagada analògica alemanya està prevista pel 30 d'abril del 2012... Així que encara tenim temps per comprar el nostre descodificador.

Renoi! Quin ensurt! Una cosa queda clara: "En dia festiu, les averies tècniques triguen mooooooltes hores a arreglar-se"... Per sort, ara mateix, la televisió analògica es torna a veure bé! :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si l'apagada analògica està prevista pel 2012 teniu l'avantatge i temps de sobra per fer guardiola pel decodificador TDT, o comprar una nova televisió.
Aquí van començar a fer-ho i de mica en mica l'any passat.

Mª Rosa.