diumenge, 20 de desembre del 2009

Música nadalenca amb violí

Aquesta època de l'any sonen nadales per tot arreu. Hi ha gent que les toca amb acordió i hi ha gent que les toca amb instruments més sofisticats, com aquesta mena de violí de la foto.

No sé ben bé si l'instrument es pot considerar sofisticat o no, però curiós si que ho és! Enlloc de tenir una caixa de ressonància per proporcionar un bon só, té una trompeta...

Ja no recordo com sonava, ja que va ser al revisar la foto, quan em vaig fixar que tenia una trompeta enlloc d'una caixa de ressonància! O sigui que suposo que musicalment devia tenir un so similar al d'un violí normal i corrent.

A l'igual que l'home que tocava l'acordió, aquest home també duia una jaqueta estil Pare Noel, per no passar fred i ambientar. En canvi, aquest home toca amb guants i té un paquet de mocadors de paper a mà, per si li regalima el nas per culpa del fred.

Tot i el fred, per Nadal els carrers van plens de gom a gom... I ho entenc perfectament! ;-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És ben curiós com toca el violí!!!
el de l'acordió no se li veia la cara, aquest es veu una persona molt gran, quina pena que s'hagi de guanyar la vida així, menys mal que va molt abrigat i que no neva, encara que deu fer força fred.

Mª Rosa.

Natàlia ha dit...

Potser ho fa perquè vol, no pas perquè ho necessiti imperiosament... A saber!

Anònim ha dit...

Es molt probable que aquest home sempre ho hàgi fet això de tocar pels carrers. Hi ha gent que és el que realment els agrada.
Assumpció.