dilluns, 2 de novembre del 2009

Vacuna contra la grip? No gràcies!

Ha començat la campanya de vacunació contra la grip A /H1N1 amb molt d'enrenou.

La gent està preocupada:

- Entre amics es comenten les diferències entre agafar la grip o rebre una vacuna. Agafar la grip és quasi més beneficiós, ja que es creen anticossos de per vida, cosa que no succeeix amb les injeccions.

- Entre familiars s'intercanvien documents en els que es donen dades sobre el contingut de les vacunes que desconcerten molt.

I és que, en el cas d'Alemanya hi ha dos tipus de vacunes:

1) Una pel poble
2) Una altra pels militars, la policia i els polítics.

En el cas de la vacuna que s'ha comprat pel poble, és totalment experimental i entre els seus components hi ha esqualè i tiomersal (que conté mercuri). Està demostrat que té molts riscos. Els polítics en canvi, tenen una vacuna que no porta aquests perillosos components.

Per posar més dades:

La OMS (organització en la que he deixat de creure-hi) té a la seva web que el esqualè no és perillós perquè el tenim de forma natural a les articulacions... però les proves que es fan amb les amb les vacunes duren una mitja de dues setmanes i els efectes a llarg termini són ignorats. Ara se sap que els soldats que van anar a la guerra del golf van rebre vacunes amb esqualè i tots van desenvolupar anticossos contra l'esqualè. Ara tenen malalties de per vida variades d'origen inexplicable, ajuntades dins del síndrome de la guerra del Golf.

Si una persona es vacuna 5 anys consecutius contra la grip, les possibilitats de desenvolupar Alzheimer es multipliquen per 10 en comparació al que s'ha vacunat una vegada o cap, degut al contingut de mercuri i alumini de cada vacuna.

Per cert, a Suècia ja han mort 4 persones després de rebre la vacuna contra la grip A / H1N1. Ara estan pensant suspendre-la. Ah! La vacuna del papiloma humà que va tenir greus efectes secundaris a Espanya, també porta esqualè entre els seus components.

Jo ho tinc clar; no em vacunaré.

Us deixo uns quants links per si voleu seguir informació sobre el tema.

Links en castellà, amb notícies relacionades amb la campanya de vacunació de la grip i els seus problemes:

- Madrid Sud:
- ¡Detengan la vacuna!
- No a la vacuna

Links en alemany:

- Im Schweinsgalopp ins Impfchaos
- Risiken der Zusatzstoffe in deutschen Schweinegrippe-Impfstoffen

No cal ser catastrofista, simplement cal tenir clar què és el que està passant i actuar de la forma correcta per solucionar el problema.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tampoc em vacunaré.
Tot lo relacionat amb la vacuna i amb aquesta grip és desconcertant.
El que també em sorpen és que per la població alemanya hi hagi una vacuna i per els militars polítics i policia un altre, no entec rés de rés. Tot és molt estrany.
Jo també dic...Vacuna contra la grip? NO gràcies!!!.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

El pànic per la vacuna de la grip porcina és igual que el pànic per la grip porcina: una enorme exageració.

La mortalitat per la grip porcina ha sigut normal si la comparem amb la grip normal. I la mortalitat per la vacuna de la grip porcina és comparable a la de la resta de vacunes. És impressionant el que un parell de titulars poden fer en l'estat d'ànim de la població.

Anònim ha dit...

No entenc com s'ha pogut arribar a aquests nivells, com se n'ha parlat tant i tampoc entenc perquè s'ha arribat a fer aquesta vacuna quan n'hi ha d'altres que serien més necessàries.
Jo no estic a favor de cap vacuna, però si fós del tot necessari ho hauria d'assumir.
Assumpció.