dissabte, 28 de novembre del 2009

Christkindlmarkt

Ja s'ha inaugurat oficialment la temporada nadalenca amb l'obertura dels mercats de Nadal. El meu objectiu aquest any és visitar un mercat diferent cada setmana.

Ahir, el mercat visitat està situat en un carrer principal i tenia unes quantes parades on es poden comprar objectes pel pessebre, les espelmes de l'advent, crêpes i begudes calentes.

La foto no és gaire bona (ja que no vaig utilitzar tres peus), però us podeu fer una idea de quin aspecte té tot plegat. L'arbre que hi ha és realment gran.

La llàstima és que com que no fa prou fred, es va posar a ploure. Quan altres anys, per aquestes dates, ja neva... Un mercat de nadal sense neu, no és el mateix.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí ja s'han inaugurat les llums de Nadal i a la tele tot són anuncis de barbis i d'un nino que es diu "Mi bebecito" que s'aixeca i aprén a caminar, que estornuda i es tapa al llit. Quan jo era petita, m'hagués impressionat molt amb aquesta nina. Ja entrarem al Desembre i això vol dir "Nadal".
Haurem d'anar a la fira de santa Llúcia.
Llàstima de la neu però com que aquí no n'hem tingut mai tampoc la trobem a faltar a les ciutats. Altra cosa ben diferent és els llocs on acostuma a nevar i a Suïssa que no poden obrir les estacions d'esquí.
Assumpció.

Anònim ha dit...

A les ciutats ja s'han obert les llums de Nadal, també a Barcelona ja hi ha el mercat de la fira de Sta. Llúcia.
Un arbre molt gran i bonic el de la foto, la llàstima és que no nevi ja que a Alemanya unes festes de Nadal sense neu sembla que no siguin unes festes completes.

Mª Rosa.