dijous, 8 d’octubre del 2009

Les ovelles i la sequera

Des del mes de juliol es pot dir que no plou a Alemanya, de la forma esperada. El resultat de tot això, és que els rius i canals porten molta menys aigua que de costum. Ja comencen a córrer veus en els mitjans de comunicació anunciant que com la cosa segueixi així, caldrà prendre mesures.

Pel que sembla, produeixen molta energia hidràulica i amb la baixada del nivell de l'aigua, també ho fa l'electricitat. Així que mica a mica comencen a preocupar-se.

Qui no es preocupa de res i continua fent la seva, són les ovelles. Com que encara fa bon temps (tot i que està previst que demà hi hagi una baixada important de les temperatures), van mica a mica menjant tota l'herba que troben.

Us poso una bonica fotografia on s'observa com les ovelles mengen tranquil·lament l'herba. Si us fixeu atentament veureu la marca de l'aigua. És a dir, veureu unes pedres on abans hi havia aigua i ara no hi ha res...

Realment, el canvi climàtic afecta a tot arreu i la sequera serà un problema que caldrà tenir present.

Per ara, només cal esperar que plogui....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquí tampoc plou i quan plou com ha sigut a Valencia o a Mallorca ha plogut massa i ha fet mal.
Estem tenin un estiu molt llarg, fa calor i aquest pas tindrem d'anar a menjar els panellets a la platja, també crec que la temporada de bolets anirà malament.
Quina foto més bonica, llàstima que ha baixat el nivell del riu. És veritat el canvi climàtic es nota a tot arreu.

Mª Rosa.