dimecres, 14 d’octubre del 2009

Canvi de temperatures

Aquesta setmana m'he endut una gran sorpresa al comprovar com hem passat de temperatures agradables d'uns 20 graus, a temperatures fredes que no arriben a 6 graus. A més, a diferents llocs d'Alemanya ha nevat!

Com és possible que canviï tant el temps d'un dia per un altre?

De fet, des de que han baixat les temperatures, la gent ja porta roba d'hivern i a més a més, plou i ja no es veu el sol. I toca mentalitzar-se que encara no fa falta portar guants i que el bon temps no tornarà fins a l'abril. Bufff!!! Paciència...

Per cert, degut a aquests canvis de temperatura tan bruscs, és imprescindible que en l'armari la roba de tot l'any sigui fàcilment accessible. Aquí no hi ha temps per fer un canvi de temporada, tal com és habitual a Catalunya. Aquí un dia portes màniga curta i al següent portes un jersei de llana perquè sinó et peles de fred pel carrer!

I canviant de tema quasi radicalment... Fa un parell de dies vam tenir un "Expedient X" amb el termòmetre de casa... :-) Resulta que rep la temperatura externa per radiofreqüència. De cop i volta, vam mirar el termòmetre i vam veure una temperatura externa que no tenia cap mena de lògica: 30.7º! Suposem que el veí estava remenant el seu termòmetre i el nostre va agafar accidentalment el seu senyal.

Li vaig fer una foto... La llàstima és que no vaig pensar en fer-li una foto a la temperatura habitual, i la comparació cal fer-la amb els 22º de temperatura interior...

En resum, que l'hivern ja està a la cantonada...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do la baixada de les temperatures, aquets canviïs van la mar de bé per agafar refredats, però encara és aviat per tenir les temperatures tan baixes i segur que tornen a pujar.
Aquí de dia encara fa caloreta i a la nit refresca, tindria que ser tot l'any així.

Mª Rosa.