dimarts, 15 de setembre del 2009

Restaurant o zona de tir?

Cada vegada que veig gent vestida amb la roba tradicional bavaresa me la quedo mirant. Habitualment hi ha en un lloc, que jo creia que era un restaurant. Allà he vist majoritàriament homes i he sentit com fins i tot hi ha hagut diades en les que han tocat música tradicional.

Aquesta n'és la paret:

Jo estava convençudíssima que era un restaurant! L'altre dia però, vaig sentir dispars! Vaig anar a donar un cop d'ull i vaig veure que és una zona de tir! Aleshores vaig mirar atentament el dibuix de la paret i vaig veure-hi l'escopeta i la diana.

És a dir, és un lloc on els bavaresos s'ajunten per disparar i després, prenen una cerveseta i segurament mengen alguna coseta! És doncs, un lloc on reunir-se amb gent amb la que compartir aficions i passar l'estona.

Curiós que la roba tradicional formi part de l'aventura de disparar! :-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí Catalunya com la resta d'Espanya és terra de caçadors, fins i tot tinc cosisn que són caçadors, però jo com estimo a els animals n'estic rotundament en contra i en aquest lloc de tir sigui restaurant o no només hi entraria si es fes tir al plat com a esport.
Veig que els bavaresos, com ja has dit moltes vegades són molt patriòtics, sempre van amb els vestits típic i escoltant o cantant la seva música.

Mª Rosa.

Natàlia ha dit...

Jo diria que aquí feien tir a disc o similar...

Res de matar animals! (en aquest lloc... en altres llocs, desconec com és la normativa alemanya)

Natàlia

Anònim ha dit...

Hola Natàlia, Ja vaig entendre que aquest lloc fan tir a disc, però la finalitat és entrenar per a matar i no per fer un esport i és em lo que jo no estava d'acord,
sigui a Alemanya o a Espanya o altres parts del món.

Mª Rosa.