dissabte, 19 de setembre del 2009

La bicicleta bavaresa

I després de veure tota mena de bicicletes, quan creus que ja ho has vist tot, et trobes de cop i volta amb la bicicleta bavaresa!

No se sap ben bé si és una bicicleta, un tricicle o si és com un cargol que porta la casa a tot arreu amb les seves plantes verdes i les banderoles bavaresa i alemanya, per deixar clara la procedència! O potser és una bicicleta "tunejada"?

Què deu haver-hi a la caseta? Brezels? Weißwurts? No em tingueu per boja! No vaig poder fer una foto a la part del darrera de la bici, d'on penjaven un parell de Brezels ressecs que deurien haver sobrat d'algun altre dia. Per això, sospito que la caseta és com un petit rebost.

Certament es tracta d'un vehicle curiós, ja que quasi tothom el mirava. A la meva foto es pot veure com l'home del darrera observa atentament la bicicleta.

Els alemanys i les seves bicicletes no em deixaran de sorprendre!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres! quina bicicleta més estranya, sembla tunejada però sobretot és ben bé bavaresa, el seu propietari deu ser molt patriòtic. Ès tan curiosa que fins i tot aquest alemany de la foto se la mira intrigat.
Quines bicicletes més sorprenents tenen els alemanys.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Potser és que els alemanys són exhibicionistes nats sense voler-se donar compte o es que ben bé no tenen gens de por del ridícul com aquí tindrien, no sé!, però a vegades em sembla una cosa i a vegades unaltra.
De qualsevol manera, sí que en són d'originals, per cert!, i pel que fa a les bicicletes sembla que ja ho hàgin inventat tot.
Assumpció.

Joan Figueres i Guíxols ha dit...

Una gran abraçada des de XILe...
buscant blocs a la xarxa t'hi he trobat...