dilluns, 20 de juliol del 2009

Un altre remolc per a la bicicleta

Encara que faci mal temps, estem a l'estiu en un país on les bicicletes són importantíssimes.

És per això que resulta fàcil trobar tota mena de remolcs i de bicicletes. Aquí en tenim un altre model, considerat un dels millors models de remolcs per a cicloturismes. Gràcies per la informació, Josep Mª!

Fixeu-vos en la banderola que porta el remolc per a que sigui fàcil de veure per a les altres persones.

2 comentaris:

Josep Mª ha dit...

Aquest es el “autèntic” remolc de cicloturista, la bossa es impermeable i forma part del mateix remolc quan el compres.
Si portes molt de pes es més còmoda pedalejar amb ell que amb les alforges, però es molt perillós a les baixades especialment en els ports de muntanya i quan fa vent, el enemic número 1 del ciclista.
A més amb ell quedes limitat a les carreteres i a les pistes amples de muntanya, per desgracia hi ha molt poques pistes amples , per lo menys a Catalunya, España i France, quan fas una travessa per muntanya. En aquest casos hi ha cops que fins i tot t’has de carregar la bicicleta a l’esquena. Així va ser fen la Travessa del Camí dels Bons Homes, del Meridià Verd i la Transpirinenca.
La meva experiència de 14 viatges entre ells: Paris- Alella, País basc- Picos d’Europa- País Basc, Pirineus francesos i catalans( Port del Cantó, de Perves, de la Bonaigua,Portillon, Peyresour, Aspin, Torumalet) , Alp Francesos( La Madelain, Telegraf, Galibier, Alp de D’Huez, Glandon i Croix de Fer) i especialment la Transpirinenca (Llança- Hondarribia), m’han demostrat que lo millor per viatjar son les alforges impermeables i dur poc pes, no passa mai del 7 Quilos.
Avui dia amb el Gore-Tex no hi ha problema per dur poc pes perquè la roba tan et serveix d’abric com de impermeable i el “truquillo” està en dur només les eines més imprescindibles, per si hi ha averia, un equip de ciclista i un equipatge de passeig, això sí quan toqui, al arribar a la fonda, rentar-los.
Gracies a tu per el teu reconeixement, rep una forta abraçada del teu Amic Incondicional Josep Mª

Anònim ha dit...

Jo crec que el millor és viatjar amb cotxe i endur-te la bicicleta per gaudir-ne en les vacances.

Per suposat no soc ni una aventurera ni una tot-terreny.

Mª Rosa.