dijous, 11 de juny del 2009

WGT 2009: La climatologia

Els dies que va durar el festival Wave-Gotik Treffen, la climatologia no va acompanyar gens...

Només arribar, quan tothom estava muntant la seva tenda de campanya, i muntaven el seu "pavelló" per tal de poder menjar tranquil·lament, el vent va començar a bufar i a bufar i es va posar a ploure i a pedregar!

Molts pavellons van "morir" en aquesta primera tempesta, inclòs el nostre. Com que era el primer dia, vam optar per comprar-ne un altre. El segon pavelló no semblava oferir gaire resistència al vent i tement que no aguantaria tot el festival, vam haver de lligar-lo ben lligat!

A la següent fotografia podeu veure com vam lligar el nostre nou pavelló i en quin estat va quedar el primer, de color blanc i situat a una cantonada del nou.

A estones estava núvol i no plovia i només el dilluns va sortir el sol. Igualment, després de tot un dia de sol, va presentar-se una tempesta que va acabar de rematar els pavellons que havien resistit.

Així que a l'acabar-se el festival, es podien observar pavellons destrossats per tot arreu. A la fotografia s'en poden comptar fins a tres!

Tots els dies que va durar el festival, anaven apareixent pavellons destrossats a la brossa, que la gent havia intentat apedaçar com bonament havia pogut...

Un temps gens recomanable per anar-se'n d'acampada. Però com que el que importa és l'ambient que es respira, s'ha de dir que val la pena aguantar-se i resistir el mal temps! ;-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina llàstima que no fes bon temps, el pitjor és el vent.
L'Albert un cop que va anar de càmping a veure un concert, li va fer tanta calor que ho va passar molt malament, o sigui que tots els extrems són dolents, però l'important és passar-ho bé i com diuen en castellà "al mal tiempo buena cara". S'ha d'enfocar les coses se'n positius i amb bon humor, encara que costi i això que a mí en costa molt.

Mª Rosa.