dissabte, 13 de juny del 2009

WGT 2009: ASP

Al Wave-Gotic Treffen vaig anar a veure un grup anomenat ASP, l'anagrama del qual estava per totes bandes, incloent el bombo de la bateria.

ASPASP és un d'aquells grups que toquen un estil musical difícil de qualificar degut a que tenen influències diverses i variades. En qualsevol cas, predomina el rock. Aquest any també tocaran en el Wacken Open Air.

La banda, és especialment coneguda i estimada a Alemanya, ja que les lletres de les seves cançons són en alemany. Durant el concert, tot l'espectacle el porta el cantant, que no para de moure's per l'escenari.

ASP 8Com tota banda de rock, van fer un solo de guitarra elèctrica! Feia temps que no en sentia cap! No és que fos cap meravella, però em va recordar aquella època en la que els solos de guitarra eren imprescindibles per convertir una cançó normal, en una cançó especial.

ASPI, si hi havia solo de guitarra, no podia faltar l'espectacle pirotècnic! Tot sigui dit, estava a les primeres files i amb aquelles flamerades creia que em desfaria del calor que provocaven... Però la pirotècnia forma part dels concerts de rock.

ASPPer mi va ser un concert agradable, que persistirà en la meva memòria con un concert normal i corrent, la qual cosa ja és bona! ;-)

Per si voleu saber com sona el grup, us poso el videoclip d'una de les seves cançons.



Nota:

Més fotos del concert d'ASP al següent link.

1 comentari:

Anònim ha dit...

He posat el videoclip i no sé com seran les altres cançons, però aquesta cançó m'agradat força i el ritme també, aquest concert amb l'espectacle pirotècnic dona un aire de festa molt agradable, t'ho deuries passar molt bé.

Mª Rosa.