diumenge, 17 de maig del 2009

Se m'ha punxat la roda de la bici!

En un país on adoren les bicicletes tant per anar per la ciutat com per gaudir del temps lliure, és habitual portar tot ple d'eines per reparar els problemes habituals que es puguin produir.

Què passa però quan s'ha rebentat la roda i es necessita urgentment una càmera nova? Doncs que cal comprar-ne una... Però, què passa si la botiga està tancada? Cap problema! Hi ha màquines expenedores de càmeres de bicicletes!! :-)

Mireu, mireu! :-)

Cal triar la mida de la roda, el tipus de vàlvula desitjada, posar 6 euros a la màquina i... Ja es disposa d'una nova càmera per la bicicleta!

Això sí que és una bona idea! (Llàstima que no sé si sabria canviar la càmera jo soleta! ;-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és molt fàcil de passar i és perfecte poder-ne trobar a tota hora. Ara només falta aprendren a canviar-la. I voler és poder!. Això ho saps tú millor que ningú.
Per anar amb bici per les ciutats i petits desplaçaments,Alemanya és perfecte. Jo l'agafaria molt. En canvi aquí em fa molta por perquè no hi ha llocs adequats per les bicis i també s'ha de dir que ni els ciclistes respecten els senyals ni els conductors respecten prou els ciclistes.
Assumpció.

Anònim ha dit...

A Alemanya sembla que hi ha màquines expenedores per tot i si les botiges estant tancades, que millor que una màquina d'aquestes.
És una llauna quant es rebenta una roda sigui de cotxe o bicicleta i una altre llauna canviar la càmera, encara que s'ha d'aprendre a fer per si vas sola.
Les màquines expenedores són una bona idea, sobretot si és dia de festa.

Mª Rosa.