diumenge, 24 de maig del 2009

Les plantes ja tenen flors!

Fa una mica més d'un mes, vaig plantar unes llavors per poder tenir flors... Seria la primera vegada que intentava "criar" plantes des de la llavor... Així que estava intrigada pels resultats...

El primer problema va ser un gat del veïnat que sembla que va pensar que el test era el lloc ideal per fer les seves necessitats. Així que vaig protegir el test amb una malla metàl·lica...

Ara però, han aparegut les primeres flors!! Jo estic realment sorpresa pel creixement experimentat per les plantes... M'encanta veure com una llavor es pot convertir en un test tant verd, que aviat tindrà nous colors! :-)

Però les flors no és l'únic ésser viu que habita en el test.. Les flors tenen amiguets!!! Aquí teniu la foto d'un d'ells... :-)

Per cert, no sé pas ni de quin insecte es tracta, ni a quina planta pertany aquesta flor...

Ara queda veure com seran les altres flors del test... Encara cal esperar una mica, però crec que les plantes van per bon camí!

Què he fet? Aquí teniu la recepta de l'èxit:

- He plantat les llavors a un dit de terra
- He intentat que tinguessin llum, però no excés de sol
- Les he anat regant de forma regular 2 cops per setmana

I... ja ho veieu! Fàcil i bonic! :-)

A partir d'ara... a seguir veient com creixen les plantes i a gaudir de les flors de colors! :-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pots estar molt contenta de les plantes tant boniques que t'han sortit i més començant per unes llavors. Ves en compte amb aquest visitan que crec que és un escarabat i que no es mengi les fulles.
La teva recepta, és ideal per gaudir de unes bones plantes. Vigila no reagr-les quan faci sol dons és perjudicial, a part d'això també és bo, un cop al mes abonar-les, nomès s'ha de posar una mica de líquid i treu les males herves.
Et felicito de nou per tenir unes plantes tan verdes i boniques.

Sona a "cursi" però les plantes són vida i s'han de cuidar amb a amor.
Mª Rosa.

Anònim ha dit...

Es emocionanat poder veure la variatat de plantes que et van sortint. Tot és una sorpresa. Són precioses les plantes i també molt importants.
Un molt bon cap de setmana...
Assumpció.