divendres, 17 d’abril del 2009

Ungles

Us heu parat alguna vegada a pensar per què les ungles del peu creixen més a poc a poc que les ungles de les mans?


Doncs resulta que el creixement de les ungles està relacionat amb la quantitat de llum solar que reben!

Per això, les ungles de les mans creixen a velocitat més o menys estable i les dels peus creixen més de pressa a l'estiu, quan van en sabates descobertes...

A Alemanya, com que darrerament fa bon temps i les temperatures són molt agradables, està començant la temporada de les sabates destapades. Ara per ara, sembla que el model predominant són les sandàlies amb els mitjons...

Diria però, que d'aquesta manera les ungles dels peus creixen tan a poc a poc com a l'hivern...


Breu nota sobre el temps: Les prediccions meteorològiques anuncien un empitjorament del temps a partir d'avui... Veurem què passarà!

Breu nota sobre els arbres: En la darrera setmana tots els arbres han passat d'estar pelats només amb les branques a estar plens de flors blanques i roses i amb moltes fulles de color verd. Tot un espectacle de la vida vegetal!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dons la veritat és que mai me he adonat si les ungles de la ma creixen més de pressa que las del peu. Però ara que ho dius és veritat las ungles del peu creixen més a poc a poc i té la seva lògica "la falta de llum solar".

Aquí el temps està boig, tan aviat fa sol com plou, estarà inestable uns quans dies. Diu l'home del temps que per S.Jordi farà bon temps.

I els arbres estan primaverals verds i amb flors.

Bon cap de setmana.
Mª Rosa.