Quan els veieu, haureu trobat una forneria!
El Breze és originari de Baviera i allà és realment típic!
Tant que assenyalen de forma visible a quins establiments es pot comprar: a les forneries! ;-)
Però al Nord d'Alemanya, també hi ha "Breze" per poder reconèixer una forneria!
Foto: Lüneburg
Per cert, si no trobeu el Breze penjat damunt de la porta, busqueu la paraula "Bäckerei" ;-)
1 comentari:
Sempre ens has parlat d'aquest pa anomenat "Brezel" que és típic de Baviera i això que a Alemanya hi ha moltes classes de pa, aquest deu ser molt bo.
Dons bé, si un dia anem a Alemanya i busquem un forn tindrem en compte que tingui penjat o dibuixat a l'entrada un "Brezel" i també en comprarem per provar-lo.
Aquí els pans alemanys que es veuen són molt foscos de creals integrals o de sègol, nosaltres hem comprat els de sègol i són molt bons.
Mª Rosa.
Publica un comentari a l'entrada