dilluns, 6 d’abril del 2009

Mapes alemanys - 1976

He vist uns mapes corresponents a l'any 1976.

Com tots sabeu, els alemanys són una gent que gaudeix dels viatges. Mireu atentament la portada del mapa:

Heu vist alguna cosa especial?

Sí!! En destins internacionals, només hi ha costes i illes! Per tant, per ells no tenia cap interès anar a Madrid, i anar a Barcelona era anar a la Costa Brava. Queda clar doncs, que des de fa temps, els alemanys només volen veure platges!

A més a més, es pot comprovar que tampoc hi ha mapes de l'Alemanya de l'Est... Curiós, oi? ;-)

Sobre el preu no en diré res, ja que tot i que sé que 4.8 DM (marcs) serien 2.4 euros, no sé pas com estaven els preus a Alemanya l'any 1976. Hauré d'informar-me sobre la inflació alemanya en els darrers anys...

2 comentaris:

Jbrinx ha dit...

Doncs es normal, qui voldría anar a madrid, tenint les platges!!!

Anònim ha dit...

Sí, els estrangers com els hi encanta els sol, busquen platges per fer els seus viatges i amb aquella pell tan blanca que tenen, es posen vermells com llagostins i alguna que altre insolació.
Per això a Mallorca i viuen tants alemanys i a Menorca hi ha una colònia d'anglesos que han vingut a viure i cap Alicant també, la Costa Brava i altres costes espanyoles hi han més estranges que espanyols.
Un viatge que varem fer fa anys a Torremolinos, tothom parlava en angles, varem veura per fi un restaurant amb un rètol que deia "se habla español" varem quedar sorpresos.
Això passa per la falta de sol d'aquests països, que només veuen neu i tenen temperatures molt baixes.
Els estrangers que es veuen més a les ciutats com a Barcelona o Madrid, són els japonesos amb les seves càmeres de fotos.
Mª Rosa.

P.D. Ja he comprat els taps "Alpine" per anar a concerts, avui els he rebut.