divendres, 24 d’abril del 2009

Lavabos públics

Quan es va de turisme, és important localitzar els lavabos de la zona per tal de no tenir problemes en cas d'urgència! ;-)

Suposo que si us pregunten què espereu trobar, diríeu que un portàtil de plàstic. I no esteu desencaminats, ja que estan disponibles per tot arreu!

Vaig entrar concretament en aquest i me'l vaig trobar net com una patena, amb paper, etc. Suposo que no devia fer gaire estona que l'havien netejat o la gent no l'havia utilitzat per por a que estigués brut.

Em va sorprendre més trobar aquest altre lavabo... Vaig mirar què hi havia a sota de les lletres "WC" i em vaig trobar unes bosses de plàstic de color negre, similars a les que hi ha als llocs habilitats per passejar gossos...

Estava intrigada per saber com seria aquest vàter. I la meva sorpresa va ser majúscula quan vaig veure què era!


Sí, sí!!! És un lavabo en el que t'amagues a la zona protegida per les parets, fas les necessitats en la bossa de plàstic negre i ho tires en alguna paperera.

Desconec quanta gent ha utilitzat aquest enginyós lavabo públic, ja que no feia cap mena de pudor. Potser està pensat per la gent que es vol posar a prendre el sol i s'ha de canviar de roba... En aquest cas, només es necessita una tovallola per tapar la porta i una es pot canviar còmodament dins del recinte.

Sigui com sigui, vaig trobar realment curiós que hagin construït un espai com aquest i que li hagin donat la funcionalitat de vàter públic! I més curiós encara que les necessitats s'hagin de fer en una bossa de plàstic negra...

I a vosaltres, què us sembla?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hem sembla bé i una passada, quan he vist el "W.C." amb les bosses de plàstic negres, he al-lucinat per un tub. Se'l hauran copiat dels "pipican" dels gossos o al revés. M'ha fet molta gràcia, és la cosa més curiosa i divertida que he vist mai, però un lavabo públic sigui o com sigui, tindria que estar a tot arreu.
El portàtil de plastic és el més comú, encara que jo aquí a Espanya no hi entraria mai, per si de cas.
Per aquí és molt difícil trobar lavabos públics i si els trobes estan fets una porqueria, sempre has d'anar a un bar o al Corte Inglés.

Que gaudeixis del cap de setmana.
Mª Rosa.