dijous, 2 d’abril del 2009

La primera multa al S-Bahn

Cada mes compro el meu bitllet de transport, cada mes. Doncs bé, ahir primer d'abril (dia dels innocents en versió internacional), em vaig oblidar de comprar-lo.

I vaig tenir mala sort, molt mala sort!

Per agafar el transport públic, només cal passar per una zona com la de la foto, amb la qual cosa, si has oblidat el bitllet, amb aquesta entrada tan oberta difícilment ho recordaràs.


El pitjor va venir quan al tren van passar els revisors i em van demanar el bitllet. Jo el vaig ensenyar, tal com faig sempre i em van dir: "I el mes d'abril?". Em vaig endur les mans al cap exclamant que era el primer d'abril i se m'havia passat totalment per alt.

Van començar a preparar una multa de 40 euros, que he de pagar en 14 dies.

Hi ha una possibilitat de pagar 5 euros enlloc de 40. Però passa perquè en aquests 14 dies trobi algú que tingui un bitllet vàlid igual que el meu, comprat abans de l'hora de la meva multa i que el vulgui intercanviar pel meu.

En aquest cas, podria al.legar que m'havia oblidat el bitllet a casa i la multa quedaria en 5 euros.

Així que avui em dedicaré a preguntar pel tren a veure si algú té un bitllet que vulgui intercanviar pel meu. No sé quina cara em posarà la gent... Hauré d'esperar per veure les reaccions...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això més que mala sort, és un oblido que pot passar a tothom.
Crec que podràs justificar-ho i no tindràs que pagar els 40 euros de multa, fent-ho d'aquesta manera d'ntercanviar un bitllet vàlid per el altre.
Sempre hi ha bona gent disposada a ajudar.

Mª Rosa.

Anònim ha dit...

A veure com acaba això de la multa. 20 és definitiu o 5?
Aquí està la teva primera experiència en multes.
Assumpció.