dimecres, 8 d’abril del 2009

FC Bayern München

Tot i que habitualment no comento res de futbol, crec que avui és un dia adequat per fer-ho. Avui es juguen els vuitens de final de la Copa d'Europa entre el FC Barcelona i el FC Bayern München.

Com bé sabeu, estic a Munich i rebo notícies amb la perspectiva alemanya.

Des que va realitzar-se el sorteig, la gent de Munich va preocupar-se una mica per considerar el Barça un equip perillós. Però bé, encara falten unes hores pel partit d'anada i no se sap què passarà.

Us pregunteu com són els aficionats del Bayern München? No difereixen gaire dels aficionats culés. Hi ha qui els adora, qui els odia i qui els ignora. Exactament com passa amb el Barça.

El més sorprenent però, és veure que la gent aficionada al Bayern ho ha de deixar clar en tots i cadascun dels aspectes quotidians: portant la bufanda apropiada, la samarreta de l'equip, tasses i altres "souvenirs" per a l'oficina i... redecorant la matrícula del cotxe!

Fixeu-vos com es distingeixen els aficionats, pel seu cotxe... Ah! I el cotxe ha de ser de marca alemanya! ;-)


Noteu diferències entre els aficionats dels dos equips? A priori, jo no les noto... I vosaltres? ;-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons m'ha dit en Josep Mª, el FC Bayern München és un bon equip, ha guanyat dos Copes d'Europa més que el Barça i quan el Barça ha jugat amb el Bayern de Munich una eliminatòria de Copa d'Europa, sempre ha perdut. A veure que passa aquesta nit.
Jo la veritat és que de futbol no hi entenc massa però veig que aquest any el Barça ho està fent
força bé.
El Barça apart del seu himne oficial avui estrena un segon himne que es diu "Boig per el Barça" que és una adaptació del "Boig per tu" del conjunt Sau, perquè els seguidors el vagin cantant durant el partit, al estil dels clubs anglesos com el Liverpool.
A Mí m'encanta aquesta cançó, serà emocionant.
Mª Rosa.

Natàlia ha dit...

Quan anava en tren, la conductora ha posat el micròfon i ha dit: "En sis minuts en el partit contra el Barcelona: 2-0"

Hi ha hagut gent que s'ha posat a riure... Ara van 4-0

En qualsevol cas, em fa gràcia un partit així. I em fa gràcia sentir com la conductora del tren ha fet un comentari del resultat del partit... jejeje... :-)

Anònim ha dit...

Pobrets els del Bayern-München, quin patiment!
"Toma ya" 4 a 0. Sóm com una màquina! La llàstima és que no l'hem pogut veure perquè només el donaven pel canal plus. El meu pare estava esperant poder-lo gravar en vídeo però s'ha hagut de quedar amb les ganes.
Assumpció.