dissabte, 18 d’abril del 2009

Aigua... sense gas?

Ja fa temps, us vaig comentar que els alemanys són partidaris de les begudes amb gas...

L'altre dia, vaig quedar impressionada quan vaig comprovar que una ampolla d'aigua "Stille", que suposadament són les que no tenen gas... en tenia!

Mireu la foto en la que podeu veure l'ampolla d'aigua "Stille" i l'aigua amb bombolletes que hi ha a la copa... ( això és que hi ha a la gas, oi?)


Em costa d'entendre... És clar que el gas d'aquesta ampolla era suau, suposo que la persona que va etiquetar l'aigua, va considerar que aquell gas no tenia la força adequada per ser considerat gas... Curiós, per mi... Una aigua sense gas, però amb gas!

Jo, que no sóc cap experta en aigües amb gas, diria que aquella aigua era semblant a l'aigua "Font Picant"...

Nota: Totes les aigües sense gas porten l'etiqueta de "Stille", tot i que alguna marca a més a més hi afegeix "ohne Kohlensäure"... ¿Deu ser que tenen diferents criteris per etiquetar què és aigua natural (sense gas)?

En el següent link de la Wikipedia, es pot veure com s'omple un got d'aigua "Stilles Mineralwasser" i es pot comprovar que no té gas...

Aquest tema, em deixa una mica intrigada... L'aigua "Stille" té gas o no té gas? Hauré de seguir experimentant per descobrir-ho...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Encara que sigui amb molt poc gas, s'ha de considerar aigua amb gas, a la foto es veu clarament les bombolletes.
És curiós que a els alemanys els hi agradi tant l'aigua o els refrescos amb gas, fins i tot la que s'anomena "Stille" en té.

Mª Rosa.