dilluns, 30 de març del 2009

La barbacoa

No és que faci bon temps, però les temperatures són més agradables. Així que dissabte em van convidar a anar a una barbacoa... I naturalment, m'hi vaig apuntar...

El primer que em va sorprendre és que cal portar el teu propi menjar! No és com a Catalunya, on el que organitza s'encarrega de comprar menjar per a tothom (o de decidir qui comprarà el menjar per a tothom). No, aquí cadascú es porta el seu menjar...

Jo vaig optar doncs, per portar un plat de tomàquet andalús amb mozzarella i orenga, i unes salsitxetes petites (Rostbratwürstchen). Altra gent havia preparat carbassó amb una mica de farina...

Les mini-botifarres estaven realment bones. Fixeu-vos que el paquet, porta incorporat als laterals els colors de la bandera de Baviera! :-)

Com que la barbacoa era per sopar i encara no havien canviat l'hora, era una mica fosc. L'organitzadora va optar per intentar il·luminar la barbacoa amb unes espelmes. Jo vaig fer un parell de fotos amb flaix, que em van permetre veure-la!

És una barbacoa que funciona amb gas. El preu del gas és de 13 euros i el preu de la bombona (amb Pfand per retornar) és de 30 euros. Total: 43 euros. La barbacoa té unes pedres de lava que ajuden a que tot tingui més bon gust.

Si us interessés comprar-la, la gent d'Aldi, sempre pendents de les necessitats i preferències de cada moment dels alemanys, la tornen a posar a la venda aquesta setmana per 119 euros... Aquí en teniu la publicitat...

I com es veu aquesta barbacoa en funcionament il·luminada per les espelmes? Aquí la teniu! :-)


La voleu veure oberta?


He de dir que em va agradar el gust que va deixar als aliments.

La barbacoa, estava en el balcó d'una casa i es menjava a dins... Suposo que les condicions no eren les òptimes per menjar a fora. Però estic segura que quan faci més bon temps, menjaran també a fora!

No sabia que els alemanys fossin tant entusiastes de les barbacoes! :-)

3 comentaris:

Ángel ha dit...

¿Ya ha llegado el Grillzeit? Es una cosa que sorprende mucho de Alemania, que en cuanto sale un poco el sol se ponen a hacer barbacoas, sacan los descapotables.

Y salchichas marca ja! Tienes que dedicar una entrada a esa empresa.

Anònim ha dit...

Encara que les barbacoes és el deport nacional dels americans, aquestes, s'han estes per tot el món i és una bona forma de reunir-se amb els amics o familiars una manera divertida de fer menjars sense gaire complicacions a on tothom i pren part, principalment els homes.
El que trobo curiós, és que a Alemanya cadascú s'ha de dur el menjar, suposo que a l'hora de menjar tothom menja de tot el que hi ha, d'aquesta forma és més divertit o és com ho feriam aquí.
La llàstima és que encara no fa bon temps per fer-ho a la terrassa o jardí.
La barbacoa que ens ensenyes a la foto està molt bé i m'agrada molt.

Mª Rosa.

Laura (Bcn) ha dit...

Estic d'acord 100% amb l'Ángel... ;-) I espera que arribi l'estiu, que no donaràs a l'abast amb tantes barbacoes!