dissabte, 28 de febrer del 2009

Una notícia curiosa...

Com que darrerament no tinc res interessant per dir-vos, he decidit explicar-vos una altra història de la crònica groga alemanya...

Aquesta vegada la història va de cotxes...
Resulta que un taxista estava treballant amb el seu taxi pels carrers d'una ciutat. De cop i volta va veure el seu cotxe privat circulant per la ciutat. Va mirar el conductor i no el va identificar: Li estaven robant el cotxe!

Cuita-i-corrents, va trucar a la policia que va localitzar el cotxe en circulació i el va perseguir. El lladre es va posar nerviós i va accelerar i accelerar. Estava tant nerviós que va perdre el control del cotxe i va tenir un petit accident.

Així que la policia va poder enxampar el lladre i retornar el cotxe robat al taxista.

El taxista però, no va quedar gaire satisfet, ja que la reparació del seu auto puja a més de 9.000 euros! De fet, no se sap si la seva companyia d'assegurances cobrirà les despeses, ja que depèn de la forma en la que el lladre hagi robat el cotxe...

I vosaltres, què faríeu si veiéssiu el vostre cotxe circular amb un desconegut a dins?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Evidentment que trucaria a la policia, la llàstima és que el lladre acabes accidentat. Crec que la companya d'assegurances em tindria de cobrir les despeses segons tingues el segur del cotxe, si a tot risc o, a terceres.
És sorprenent que el taxista enxampes al lladre conduint el seu vehicle.
Avui he après un altre novetat alemana, que els taxis són de color crema, molt bonics.
Fins un altre.
Mª Rosa.